Catering mogelijkheden

For appointments and reservation requests feel free to give us a call or drop us an email at:

Het lekkerste eten en drinken, ook vegetarisch en veganistisch

Op onze locaties bieden wij ontbijt, lunch, snacks en diners met drankjes aan. Vind je niet precies waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op, zodat we de catering in je vergarderruimte precies kunnen afstemmen op jouw behoeften.

Overzicht

Ontbijt: een goed begin... is het halve werk

Je moeder zei het vroeger al: “Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag!” Ook wij volgen blindelings dit principe en adviseren je daarom om je bijeenkomst te starten met een lekker ontbijtje. Er is altijd die ene uitslaper die het niet meer gelukt is om iets te eten voordat de dag begint.  Voor het ontbijt staat een ruim assortiment van croissants, cakejes, fruit en sapjes voor je klaar. We leveren altijd een mix van normale, vegetarische en veganistische opties, tenzij je iets anders aangeeft. Voor veganisten bieden we meestal veganistische yoghurt met granola en vers fruit aan.  Prijs: €11 p.p. We raden aan om een versgebakken worteltaart toe te voegen voor € 35,00 extra. Perfect voor teams van 7 – 12 personen.

Mis onze heerlijke lunch niet!

Onze ervaring is dat de deelnemers van je bijeenkomst het meest uitkijken naar de lunch! Er is niets beter dan een welverdiende pauze tijdens een lange dag en met een heerlijke lunch. Een Grieks gezegde is: “Een hongerige beer kan niet dansen” – Probeer dus snel ons hemelse Griekse menu en maak je bijeenkomst extra speciaal met deze ervaring.  De lunch op onze vergarderlocatie we in samenwerking met onze catering partner Olivity. De foto’s zijn een voorbeeld van de maaltijden die we kunnen bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor speciale verzoeken en besloten diners.  Vegetarische en veganistische gerechten behoren tot de mogelijkheden! Prijs: €22 p.p of €26,50 p.p met toetje. Als toetje kun je kiezen voor een heerlijk stuk sinaasappeltaart of baklava.

Avond snacks

We bieden ook warme snacks aan samen met onze catering partner Olivity. Het zijn warme hapjes geïnspireerd op de Griekse keuken en ze kunnen wanneer je maar wil bezorgd worden. Je kan Griekse klassiekers zoals een spinazie-kaassnack verwachten, maar ook gehaktballetjes, warme bladerdeegtaartjes met feta, groentespiezen, quiche etc. Zo maak je de borrel na je vergadering extra bijzonder. Uiteraard hebben we altijd vegetarische en veganistische opties! Prijs: €13 p.p. Komt u met een grote groep, dan kunt u een bestelling plaatsen van minimaal € 90,00.

Drankjes

Welke keuze je ook maakt, combineren met een drankje kan altijd voor €7 p.p. extra. Je kunt ons je voorkeur laten weten zoals bier, wijn (rood of wit) en wij zorgen voor de juiste hoeveelheid afhankelijk van de groepsgrootte.  Bij onze lunch zitten drankjes inbegrepen. Als je iets anders nodig hebt, neem contact met ons op en laat het ons weten.  Ook kun je besloten diners op onze vergaderlocaties organiseren met onze catering of met een cateraar naar keuze.

Trots om gehost te hebben

Under Armour